Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Vitaal Journaal

Senioren van nu zijn actiever, zelfstandiger en mondiger dan ooit tevoren. Hoe langer senioren een rol blijven spelen in onze maatschappij, hoe minder 'oud' ze zich zullen gaan voelen. Dus: 'Prettiger oud worden, tegen minder kosten.' Het ActiZ Vitaal Journaal, een interactief online journaal, laat zien dat dit ook om een andere manier van zorg vraagt. Het Vitaal Journaal is een initiatief van ActiZ, organisatie van zorgondernemers. 

Vernieuwingen

Deze aflevering van Vitaal Journaal, met Sabine Uitslag, gaat over de vernieuwingen in de zorg. Deze aflevering gaat over gezelligheid en saamhorigheid. Bekijk ook eerdere afleveringen van Vitaal Journaal via youtube of lees meer op de website Ned 7. NED7 een online community is die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij te veranderen als het gaat ouderen, zorg en welzijn. Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.

Reacties

  • max [utrecht] 22-10-15

    Mooi idee, maar er zou, denk ik, nog een stapje terug gedaan kunnen worden nl, het wegnemen van angst. De veranderingen lijken het niet veiliger te maken, en dan kan ik me voorstellen dat mensen zo laat mogelijk aan de bel trekken, zoals in dit filmpje genoemd. Ontkennen dat je achteruit gaat en aftakelt. Er is veel protest tegen het beleid langer thuis te laten wonen. Maar dat lijkt, bijna onuitgesproken, precies wat mensen dus willen. Zou deze game de angst ook kunnen wegnemen? En dan bedoel ik niet "onbekend maakt onbemind".