Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Drs. Margje Mahler

Margje Mahler is senior programmamedewerker dementie bij Vilans. Margje Mahler werkte namens Vilans mee aan de Zorgstandaard Dementie die samen met Alzheimer Nederland en 29 andere organisaties is ontwikkeld. Ze is coördinator van het Landelijk Netwerk Dementie, werkt aan verbetering van de dementiezorg en spreekt op congressen en symposia.

Dementie is een onderwerp dat haar al jaren bezighoudt, als vrijwilliger, professional en binnen haar eigen omgeving. Niet alleen de behandeling, maar juist ook de benadering van de ziekte en de omgang hiermee, zijn voor haar van belang. Haar speerpunt is kennis uitwisselen en de toepassing hiervan in de dagelijkse praktijk mogelijk maken.

Naast haar werk bij Vilans is Margje Mahler ook psycholoog in de ouderenzorg. Voorheen was zij gedragswetenschappelijk docent bij het UMC St Radboud, waar ze onder andere onderwijsmateriaal ontwikkelde, en bestuurslid van de afdeling regio Nijmegen van Alzheimer Nederland.

Thema Dementie