Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Prikkelen en proeven op de ActiZ Weet- en Verbeterdag

22 januari 2013

Nieuwe manieren om de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken, te verbeteren en te verantwoorden, dat is Kwaliteitskoers 2.0. We gaan van het aanleveren van gegevens naar het pakken van eigen verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de zorg. Tijdens de Weet- en Verbeterdag verkennen we samen de veranderende behoeftes naar nieuwe, verrassende inzichten en producten. Ben je erbij?

Halen en brengen

We faciliteren een interactieve dag, waarin vraag en aanbod rond het thema kwaliteit alle ruimte krijgen. Doe mee aan de Open Space: spreek over een onderwerp met iedereen die zich bij dat onderwerp betrokken voelt. Raak geïnspireerd en inspireer je collega's door te delen hoe jij bezig bent met kwaliteit. Breng een bezoek aan de ActiZ bioscoop, leestafel, Klaag- en Jubelmuur!

Kennis en inzichten

ActiZ en haar leden delen kennis, brengen deskundigheid in en gaan in gesprek over het thematisch werkprogramma Vernieuwd Kwaliteitsbewustzijn, Mijn VerbeterMeter, het Zorg voor Beter Kennisplein VVT, de Spiegelrapportage en Kenniscentrum Kraamzorg. Wees erbij en kijk wat deze thema's voor jou kunnen betekenen en wat jij in jouw organisatie kunt aanpakken.

Wie verwachten we?

Vanuit de lidorganisaties van ActiZ: kwaliteits- en staffunctionarissen, verpleegkundigen en verzorgenden betrokken bij verbetertrajecten, cliëntenraadsleden, middenkader en hoger management uit de VV&T, Kraamzorg en Geriatrische Revalidatiezorg.

Meld je aan, doe mee!

Aanmelden gaat via ledennet van ActiZ. Door in te loggen, met de bij jou bekende gegevens, ga je naar de banner van de Weet- en Verbeterdag. Vervolgens kom je in een digitaal inschrijfformulier. De deelname bedraagt € 125,– zonder BTW. Wil je ook thema's agenderen? Dat kan op het inschrijfformulier.
Contactpersoon: Karin van Rossenberg, k.van.rossenberg@actiz.nl

 

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.