Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Erlinde Dekker verrast HilverZorg De Stolpe

12 juni 2012

In het kader van de Zorg voor Beter 4-daagse worden verzorgenden en verplegenden door ZonMw in het zonnetje gezet. Vanochtend, 12 juni, vond in Hilversum bij locatie De Stolpe van HilverZorg de tweede verrassingsactie plaats. Erlinde Dekker van ZonMw roemde de medewerkers omdat ze elke dag bijzonder werk doen. 'Er is maar één moment waarop de kwaliteit van de zorg bepaald wordt en dat is het moment waarop de zorgverleners en cliënten elkaar treffen. Met het danken van de verpleegkundigen en verzorgenden bij De Stolpe willen we alle werknemers in de langdurige zorg in Nederland bedanken voor hun bijzondere werk'.

Bekijk de korte reportage van  Erlinder Dekker bij De Stolpe van HilverZorg.

Zorg voor Beter

Zorg voor Beter organiseert van 11 tot 14 juni vier scholingsdagen in Nederland om de kwaliteit van de zorg te verhogen. Voorafgaand aan elke scholingsdag overvalt Zorg voor Beter een zorginstelling om de medewerkers in het zonnetje te zetten voor hun dienstbare werk. Na Zwolle zal dit nog in Nijmegen en Breda plaatsvinden. De langdurige zorgsector verdient een pluim, veel verzorgenden en verpleegkundige zetten zich dagelijks in om cliënten op een bijzondere manier te verzorgen. 

Slotcampagne

De 4-daagse maakt deel uit van de slotcampagne van Zorg voor Beter een programma van het ministerie van VWS onder regie van ZonMw. Zorg voor Beter is gericht op het verhogen van de kwaliteit in de langdurige zorgsector. Op scholingsdagen worden zorgverleners getraind in medicatieveiligheid, valpreventie, ergonomie, zelfredzaamheid en probleemgedrag. Alle kennis die Zorg voor Beter heeft verzameld blijft beschikbaar op de nieuwe digitale kennispleinen. Hier zullen ook nieuwe methoden voor de zorg en kennis beschikbaar worden gesteld.

Meer weten