Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Arie Slob verrast verzorgenden en verplegenden

11 juni 2012

In het kader van de Zorg voor Beter 4-daagse worden verzorgenden en verplegenden door ZonMw in het zonnetje gezet. Vanochtend vond in Zwolle bij Driezorg Fermate de eerste verrassing plaats in aanwezigheid van de fractievoorzitter Arie Slob van de Christenunie in de Tweede Kamer.

Zorgverleners verdienen respect

Slob vindt het belangrijk dat: 'er meer ruimte komt voor professionele zorgverleners om de zorg zelf zo goed mogelijk te organiseren. We moeten weer vertrouwen hebben in de zorgverlener; het is niet nodig alles in regels en protocollen dicht te timmeren en tot in detail verantwoording te vragen. Mensen die in de zorgsector werkzaam zijn, werken hard en maken lange dagen. Dit verdient respect.'

Bekijk de korte reportage van Arie Slob bij Driezorg Fermate

Zorg voor Beter

Zorg voor Beter organiseert van 11 tot 14 juni vier scholingsdagen in Nederland om de kwaliteit van de zorg te verhogen. Voorafgaand aan elke scholingsdag overvalt Zorg voor Beter een zorginstelling om de medewerkers in het zonnetje te zetten voor hun dienstbare werk. Na Zwolle zal dit nog in Hilversum, Nijmegen en Breda plaatsvinden. De langdurige zorgsector verdient een pluim, veel verzorgenden en verpleegkundige zetten zich dagelijks in om cliënten op een bijzondere manier te verzorgen.

Slotcampagne