Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Zorg voor Beter Kennisplein VVT gelanceerd

11 juni 2012

Op 11 juni is het nieuwe Zorg voor Beter Kennisplein VVT gelanceerd door Jos Werner, CDA-politicus en voorzitter van het bestuur van MEE Nederland. Dit gebeurde tijdens de eerste dag van de Zorg voor Beter 4-daagse. Voor een zaal met 250 verzorgenden en verpleegkundigen drukte Werner de rode knop in, die het kennisplein onthulde op een groot scherm.

Kennis vinden, ermee werken en uitwisselen

Voor zorgprofessionals is het Zorg voor Beter Kennisplein VVT de plek voor alle kennis, informatie en praktische instrumenten en hulpmiddelen, die de afgelopen jaren binnen Zorg voor Beter zijn verzameld.

Een snelle indruk krijgen van wat het Zorg voor Beter Kennisplein VVT te bieden heeft? Bekijk de introductie-video.

Laden van de videospeler, flash en javascript is nodig.

Afsluiting Zorg voor Beter

Het programma Zorg voor Beter richtte zich de afgelopen jaren op het verbeteren van de kwaliteit van de langdurende zorg. Op maandag 11 juni stopte het programma bij de start van de Zorg voor Beter 4-daagse. Op die dag was de lancering van het Zorg voor Beter Kennisplein VVT de symbolische start van de verdere ontwikkeling van alle kennis die Zorg voor Beter de afgelopen jaren heeft opgeleverd.

Ontdek wat het Zorg voor Beter Kennisplein VVT allemaal te bieden heeft.