Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Kennisprofielen zorgen voor optimaal gebruik van kennis

08 juni 2012

Weet jij veel over huidletsel of mondzorg? Of heb je ervaring met verbeteren van de processen rond verzorgend wassen in je organisatie? Dan maken anderen graag gebruik van je kennis. Deel je kennis op het kennisplein en maak een profiel aan! Kennis nodig? Zoek dan in de kennisprofielen bij wie je terecht kunt.

Er is veel praktische kennis beschikbaar over hoe je de kwaliteit van zorg verbetert. Op papier, maar ook bij professionals die door hun jarenlange ervaring of interesse expert in een bepaald onderwerp zijn geworden. Om die kennis niet onbenut te laten, kunnen professionals hun kennis hier met elkaar delen. Of in ieder geval laten zien welke kennis zij in huis hebben. Zodat andere professionals die op zoek zijn naar informatie weten bij wie zij daarvoor terecht kunnen. Voor hulp en ondersteuning bij het verbeteren van de zorg op dat gebied.

Kennisprofielen

In zogeheten ‘kennisprofielen’ geven experts aan waarover zij veel weten. Of waarover zij graag meedenken of in gesprek gaan. Heb je interesse in of  ervaringen met een bepaald thema? Maak dan direct een kennisprofiel aan. Of bent je juist op zoek naar informatie? Kijk dan bij wie je terecht kunt voor kennis over het betreffende onderwerp.